VAN HAL

Bij ons is uw auto
geen nummertje

Wij herstellen uw auto vakkundig en ontzorgen u tegelijkertijd. Doordat wij alle administratieve handelingen overnemen met de betrokken verzekeraars en tussenpersonen, hoeft u nergens meer naar om te kijken. Het schade herstel bedrijf waarbij het echt om uw auto gaat.

Schade aan uw auto?

Meld het direct

Vakmanschap

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schadeherstel worden op de voet gevolgd, zodat de kennis up-to-date blijft en klanten van een gedegen advies kunnen worden voorzien. Maar naast het gebruik van alle beschikbare technieken blijft het toch ambachtelijk vakmanschap en dit is een eerste vereiste voor een optimaal resultaat.

Bewust onafhankelijk

Doordat we bewust klein en onafhankelijk blijven, zijn we in staat tegen een concurrerende prijs, meer kwaliteit te bieden. Hierdoor kunnen we ook schades herstellen voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen, assuradeuren, leasemaatschappijen en fleetowners. Uw auto is een waardevol bezit. En verdient met respect te worden behandeld; respect voor u en uw auto. Juist daarom zijn wij niet aangesloten bij een grote keten en staan wij niet onder contract bij verzekeringsmaatschappijen, u bent tenslotte onze klant en niet een derde partij.

Speciaal verzoek voor uw auto?

Geen uitdaging is ons te gek, maar mocht u toch twijfelen of u bij ons terecht kunt, neem dan telefonisch contact met ons op.

Neem contact op