AUTOSCHADE

Dat doet zeer…

Schade aan uw auto is nooit leuk. Dat snappen we maar al te goed. Gelukkig weten we er bij Van Hal wel raad mee. Dat u er straks ‘niets meer van ziet’ is bij ons de standaard. Vanaf het moment dat u uw wagen aan ons toevertrouwd staat de kwaliteit van uw wagen voorop alsmede het ontzorgen van het regelwerk rondom de schade. Het herstel van uw auto zal door een team van uitstekend vakbekwame mensen uitgevoerd worden. Dit doen wij onafhankelijk van de verzekeringsmaatschappijen, maar natuurlijk kunt u ook gewoon met verzekeringsschaden in de meeste gevallen bij ons terecht! Na gemiddeld drie dagen ontvangt u uw wagen weer in de staat zoals die was en stralend schoon weer terug.

Neem contact op

Schade aan uw auto?

Meld het direct

Net zo snel.
Net zo dichtbij.
Maar dan goed.

Alles draait om uw auto. We doen er daarom alles aan om te zorgen voor een herstel dat duurzaam is. Dat garanderen we zelfs. En dat bewijzen we ook met onze onbeperkte schadegarantie. Kortom, een bedrijf dat zekerheid geeft als het gaat om schadeherstel. Professioneel. Nee, méér dan professioneel. Perfectionistisch. Goed is voor ons eigenlijk niet goed genoeg.

Leenauto

Over het vervangend vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze kunnen wij voor u regelen. In de auto ligt er een pas zodat u gratis door de wasstraat kan en wij ook weer een stralende wagen terug ontvangen.

24/7 bereikbaar

Leenauto beschikbaar

Reparatie volgens fabrieks voorschriften

Onbeperkt schadegarantie

24/7 bereikbaar

Gratis leenauto

Reparatie volgens fabrieks voorschriften

Onbeperkt schadegarantie

Zo komt u het snelst van schade af

Van verzekeringswerk tot schadeherstel. Bekijk ons stappenplan voor de beste afhandeling.

Wat te doen bij schade