VACATURE SCHADEHERSTELLER

Met ruimte voor
jouw ideeën

PER DIRECT BESCHIKBAAR

Bij ons draait het echt om de auto’s. Daardoor hebben we geen snelle opknapklusjes of even tussendoor opdrachten, maar nemen serieus tijd voor de auto. Wij zoeken daarom vakmannen om ons heen die onze passie voor auto’s delen. Naast een goed salaris en opleidingsmogelijkheden, zijn de vrijheid en ruimte ideeën voordelen die wij jou bieden. Benieuwd naar deze vacature? Bekijk hem hieronder.

Direct solliciteren?

Heel graag, want we hebben
je keihard nodig.

Neem contact op

1e schade
hersteller /
leerling

38 uur / partime 

We zoeken een vakman (of vrouw!) die zich graag wil richten op het herstel van (elektrische) voertuigen en die zich graag wil blijven ontwikkelen. een ervaren schadehersteller die het leuk vindt samen te werken aan efficiënt en kwalitatief goed schadeherstel. Die ook aan de nieuwste auto’s wil werken én bij wil blijven in de nieuwste technieken. Ben jij een vakman die alle facetten van het vak leuk vindt en behoefte heeft aan continue scholing, dan ben je bij ons goed op je plek!

Jouw taken

  • Het (de)monteren van carrosserie-, voertuig- en interieurdelen
  • Met behulp van meet- en testapparatuur de werking van in voertuigen aanwezige systemen, installatie en componenten meten (airbag, gordelspanners, brandstofsystemen, ruitmechanismen, navigatiesystemen)
  • Het herstellen van grote en complexe schades

Betrokken werkgever

Veel vrijheid

Ruimte voor jou ideeën

Opleidings
mogelijkheden

Per direct beschikbaar

Gratis leenauto

Reparatie volgens fabrieks voorschriften

Onbeperkt schadegarantie

Interesse? Leuk!

Neem contact met ons op of kom langs voor een bakje koffie.

Neem contact op