AUTOSCHADE

U bepaalt zelf wie
uw auto repareert

Vanaf het moment dat u uw wagen aan ons toevertrouwt, staat de kwaliteit van de wagen voorop. Daarnaast ontzorgen we u van het regelwerk rondom de schade. We kunnen het volledige schadehersteltraject van taxatie tot en met schadeherstel voor onze rekening nemen.

De verzekering

Heeft u vragen over verzekeringswerk? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.

Stel je vraag
WAT TE DOEN BIJ SCHADE

Stap 1

Meld de schade
Maak volgens onze handleiding foto’s van de gereden schade. Stuur deze aan ons door via mail of via het formulier op onze site.

Stap 2

Breng de auto langs
We controleren de schade en adviseren u over alle mogelijkheden rondom uw verzekering. We helpen u met het papierwerk en maken een afspraak om uw auto te laten repareren.

Stap 3

Reparatie
Op de dag van de afspraak breng u auto langs voor de reparatie. U krijgt van ons eventueel een leenauto mee, of we brengen u even thuis. We zullen goed voor hem zorgen, en zorgen ervoor dat hij snel weer stralend op u staat te wachten.

Stap 4

Ophalen
Voordat u hem weer komt ophalen, doen we nog even een laatste check om er zeker van te zijn dat er niets meer van de schade is te zien en alles naar behoren werkt. We hebben hem helemaal opgepoetst, zodat u er zo weer mee de weg op kan. Mocht er onverhoopt toch nog iets zijn, kunt u altijd terugkomen. We geven namelijk onbeperkt herstelgarantie.

Het beste voor uw auto?

Neem contact met ons op of kom langs. We zullen goed voor hem zorgen.

Neem contact op